Hvad siger eleverne?

  • "En helt fantastisk køreskole og kørelære :-) det er bare hammer fedt hos hammer ;-) "
  • "Fantastisk flink og rar lærer, som forstår at forklare tingene på en pæn måde, jeg bestod det hele i første forsøg på grund af ham"
  • "Hammer køreskole er en super god køreskole for dig der godt kan lide at have med en sjov, ung og imødekommen kørelære at gøre. Samtidig er det en meget professionel køreskole med masser af kvaliteter og hjælp"
  • "Generhverved mit kørekort ved denne køreskole efter at være flyttet fra en anden hvor jeg dumpede og er rigtig glad for det valg. God undervisning og hjælp. Styr på alle papirer og aftaler. bestod første gang så kan anbefales til alle. Godt sted og venlig kørelære"
  • "Det er rigtig godt at tage kørekort ved Hammer Køreskole! Du får en kørelærer der er god til hans job og meget engageret. Han er hyggelig at køre med samtidig med at man lærer noget. kan klart anbefales!"
  • "Rigtig hyggelig skole, med en bamsefar som kørelærer. rigtig flink og medvirkende til at sørge for teori ikke bliver alt for trættende samtidig med der er sørget for lækre snacks undervejs. Derudover jokende under kørsel, og dygtig"
  • "Super køreskole og super kørelærer. Rigtig hyggeligt, og lækkert med snacks under teori ;-) Positiv tilgang til eleven og endda tid til jokes under kørsel, selv på trods af man ikke har den bedste dag. "
  • "Fed køre skole med hyggelige teoritimer og en god kørelære vi har ikke haft nogen problemer alt er gået som det skal og jeg er meget tilfræds kan anbefales til alle andre :) "
  • "Tobias/Hammer køreskole kan med garanti anbefales! Rart sted at være, samt en klog, ung og målrettet kørelære! "
  • "Jeg kan varmt anbefale Hammers køreskole. Da Tobias er en kørelære der tager den tid der skal for at hans elever består.og så er han en flink fyr man har meget sjov med :)"
  • "Super god moderne Køreskole lækker skole bil og fede teori lokaler med den sejeste Kørelære på kloden!! Kan varmt anbefales her fra..! :-D"
  • "Hammer køreskole har helt sikkert været det rigtige valg. Teoriundervisningen var hurtigt overstået, og køretimerne var altid hyggelige og lærerige. Vælg Hammer køreskole hvis du gerne vil undervises af den bedste kørelærer i Hobro."
  • "Super flink kørelærer! Tager hensyn og giver dig støtte hele vejen. Jeg er helt tilfreds!"
  • "Først vil jeg lige sige tak til Tobias for at være så fucking cool og chill. Den første dag vi var der, sagde han at man skulle først tage teoriprøven og køreprøven når man var klar til det og det gjorde mog tryg. Han er en super konge kørerlærer. Tusind tak Tobias for nogle gode teoritimer og køretimer :)"
  • "Super god køreskole med en smadder tålmodig, sjov og rar kørelærer. Kan helt klart anbefales! :)"
  • "Tak til hammer biler for en super fed og sjov oplevelse med kørekortet."
  • "Først vil jeg gerne sige tak. Min oplevelse ved Hammer Køreskole har virkelig været god, man kan mærke at ens kørelærer ønsker at man består lige så meget som man selv ønsker det. Så alt i alt bare en super oplevelse af at tage kørekort! :)"
  • "super køreskole :) og god kørerlærer og meget omhyggelig...god behandling og kan varmt anbefale Hammer Køreskole til alle :) :)"
  • "En super god og tålmodig kørelærer hvilket bare er guld værd :) Dejlig stemning under køretimerne som gør det afslappet. Man får lov til at lære det i sit eget tempo :) kørekort uden skrammer - du skal helt klart ringe til hammer!"
  • "Det er hammer hammer fedt så tag dit kørekort om lidt ved Tobias Hammer ! jeg havde det sjoveste , lærerige forløb hos Hammer køreskole han giver sig tid og gør virkelig sit bedste for at få DIG til at blive en ansvarsfuld billist i trafikken! :) :)"
  • "God oplevelse, god undervisning er helt tilfreds! :-) "
  • "Har kun haft gode oplevelser med Hammer køreskole! Overskuelige og hyggelige teoritimer og ikke mindst spændende og sjove køretimer. Kan VARMT anbefales!"
  • "Fantastisk god kørelære, kan helt klart Anbefales. "
  • "Helt klart det bedste sted at tage sit kørekort! Man lærer i sit helt eget tempo. Kan varmt anbefales Hammers køreskole til alle andre. "
  • "Perfekt sted til at tage kørekort. Sjovt og lærerigt forløb med en cool kørerlærer, der gør dig klar til både teori- og køreprøve"
  • "Hammer Køreskole har været en fantastisk oplevelse! Hele forløbet forgår i ens eget tempo. En sjov, glad og hyggelig kørelære er der også - tror ikke man kan finde en mand der er mere tålmodighed end Tobias! Teoriaftenerne er hyggelige, sjove og seriøse! Altid slik og sodavand og nogen gange kage, så man ikke bare sidder og går sukkerkold! Men tak Tobias for et sjovt hyggeligt og seriøse forløb, det har jeg været glad for!"
  • "Fantastisk sted at tage sit kørekort, hvis man ønsker en engageret og dygtig kørelærer. Køreskolen kan klart anbefales."
  • "Helt vildt godt forløb fra start til slut, man føler sig i trykke hænder konstant, og der er absolut ingen kørertimer/teoritimer der byder på kedsomhed! Kan varmt anbefales! :) :)"
  • "Fedt sted at tage sit kørekort. Cool lærer! :)"
  • "Ville anbefale det til alle jeg kender! Super god teori, masser af støtte! og man føler sig i trykke hænder når man kører! :) han vil en det bedste og er der til at hjælpe!"
  • "Super dejligt forløb, med højt humør og hvor man på alle tænkelige måder følte sig tryg og i gode hænder :) :) Kan varmt anbefales! :)"
  • "Hobros klart bedste køreskole! Tobias Hammer er mega nice, og nede på jorden. Kan kun anbefale Hammer køreskole! :)"
  • "Helt sikkert det bedste sted at lære at køre bil! Skøn og tålmodig Kørelærer, som også kan tåle noget pis! :) Behagelig og afslappet atmosfære at tage kørekort i! :) Der bliver gjort en kanon indsats for at få hans elever igennem første gang og med en god oplevelse! Det kan klart anbefales til andre, der vil have sit kørekort i første forsøg! :)"

Privatlivspolitik

Ved at benytte hammerkoreskole.dk accepterer du, at Hammer Køreskole behandler dine personoplysninger og cookies i henhold til nedenstående data- og cookiepolitik. Cookies bruges til få hammerkoreskole.dk til at fungere. 
Vi bruger bl.a. cookies til at gøre det muligt at tilmelde dig kørekort, logge ind på siden og til at forbedre vores website.

Klik her for at gå til cookie-politik!

Kort om Privatlivs- og persondatapolitik
Denne privatlivs- og persondatapolitik er sammenfattet for bedre at kunne oplyse dig som kunde om, hvilke persondata Hammer Køreskole behandler, og hvordan vi behandler dem – persondata skal forstås som al personhenførbar data.

Hammer Køreskole respekterer alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online og er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager. 

Hvis ikke nedenstående persondatapolitik kan accepteres forbeholder Hammer Køreskole sig retten til at afvise ordre og andre henvendelser, da en manglende accept kan medføre at Hammer Køreskole ikke kan servicere forholdet, som ellers er påkrævet via gældende lovgivning.

Personoplysninger
Personoplysninger dækker alle data, der kan bruges til at identificere personer, herunder men ikke begrænset til for-, mellem- og efternavn, alder, køn, stilling, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

Ligeledes indeholder personoplysninger også data som adfærd, købshistorik, økonomiske oplysninger mv., der alle benyttes i opretholdelse af kunde- og leverandørforholdet mellem kunder og Hammer Køreskole.

Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi?
Du kan tilgå hammerkoreskole.dk uden at oplyse os om dine persondata. Ved tilgang til hjemmesiden uddeles der et ID til din session. Dette kan ikke identificere dig som person.

Hammer Køreskole har brug for en række personoplysninger for at kunne handle med dig og din virksomhed, opretholde servicering af kundeforholdet samt markedsføre produkter og ydelser. Visse oplysninger indsamles og behandles også efter lovkrav i henhold til hvidvasknings- og bogføringsloven. 

Nedenstående oplysninger kan blive indsamlet og behandlet, når du besøger vanløsekøreskole.dk; 
E-mailadresse, for- og efternavn, adresse, telefonnummer, alder, køn, tekniske detaljer (IP-adresser inkluderet), adfærd (inkluderet: besøgte URL, event triggers, handlinger såsom klik, åbningsrater, log-in, tid på hver side mv.), geografiske data samt data der måtte være nødvendige for gennemførsel af en handel og et kundeforhold.

Hammer Køreskole indsamler og behandler oplysninger om dig, når du:
Opretter en konto.
Foretager køb eller tilmeldinger.
Sender forespørgsler, klager og/eller interagerer med Hammer Køreskole på anden vis.
Tilmelder dig og/eller interagerer med online markedsføringsmaterialer (herunder med ikke begrænset til nyhedsbreve, sms- og notifikationer, annoncer på tredjepartshjemmesider eller lignende)
Afgiver personoplysninger på anden vis til Hammer Køreskole
Hammer Køreskole indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige for at levere en ydelse eller et produkt, markedsføre ydelser og produkter eller behandle forespørgsler. 

Hammer Køreskole indsamler og/eller køber ikke personhenførbare oplysninger fra tredjemand. 

Hammer Køreskole benytter anerkendte kortindløsere til evt. håndtering af online korttransaktioner og opbevarer ikke informationer om betalingskort. Bemærk at ved fakturering opbevares fakturerings- og bankoplysninger i henhold til gældende love på området herunder hvidvasknings- og bogføringsloven. 

Hvordan bruger vi dine oplysninger?
Vi kan gøre brug af den indsamlede information på følgende måder:

Til at personalisere din oplevelse på mail og hjemmeside gennem personlige anbefalinger på baggrund af købshistorik
Til at forbedre hammerkoreskole.dk og markedsføring fra Hammer Køreskole
Til at kunne servicere dig bedre ved henvendelse til kundeservice
Til at administrere konkurrencer, kundeundersøgelser mv.
Til hurtigst muligt at kunne håndtere dine ordre og tilmelding
Til at indhente produkt- og trustpilot anmeldelser og anmeldelser fra tredjepart
Til opfølgning på henvendelser
Til generel markedsføring

Hvordan beskytter vi dine informationer?
Vores hjemmeside scannes løbende for sikkerhedsbrister og svagheder, for at vi hurtigst muligt kan udelukke potentielle datalækager og dermed gøre vores hjemmeside så sikker som muligt. Ligeledes scannes der regelmæssigt for malware.

Dine personlige oplysninger opbevares på sikrede netværk og kan kun tilgås af en begrænset mængde medarbejdere med rettigheder til denne type information. Disse er desuden underlagt vores persondatapolitik, der sikrer dine rettigheder og sikrer overholdelse af gældende lovgivning på området.

I tilføjelse af ovenstående behandles eventuelle sensitive- og betalingsinformationer på krypterede servere, der ikke kan tilgås udefra. Kreditkortinformationer behandles af kortindløsere og kan ikke tilgås af hverken Hammer Køreskole eller ansatte hos kortindløsere. Disse transaktioner opbevares ikke på interne servere og behandles på intet tidspunkt af Hammer Køreskole selv.

Hvem videregiver vi personoplysninger til?
Personoplysninger afgivet på hammerkoreskole.dk eller via telefonisk kontakt videregives kun til:

Interne afdelinger / personale
Betroede tredjemænd, herunder borgerservice, politi, revisor mv., der er nødvendige for opfyldelse af aftaler om levering, betaling og servicering herunder inkasso og retslige instanser
Forretningspartnere med henblik på at vedligeholde din konto og/eller markedsføring.
For at kunne give den bedst mulige oplevelse på Hammer Køreskole’ hjemmesider fører vi statistik over, hvordan brugerne anvender siderne. Statistikken anvendes udelukkende i anonymiseret form f.eks. til at se, hvilke sider og hvilket indhold brugerne interagerer med.

Hammer Køreskole kan anvende Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google Analytics. Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på vanløsekøreskole.dk og kan findes her:www.google.com/privacy

Blandt Hammer Køreskole og alle forretningspartnere og leverandører forefindes en databehandleraftale, der til hver en tid skal sikre brugernes og kundernes interesser. Disse aftaler kan til hver en tid fremvises på anmodning.

Hvor lagres dine personoplysninger?
Dine oplysninger lagres på servere i EU. Nogle personoplysninger administreres af en tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på Hammer Køreskoles vegne i henhold til denne datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.

Ønsker du på noget tidspunkt at afmelde evt. nyhedsbreve, kan du følge instruktionerne I bunden af hver email. Har du imidlertid problemer med at afmelde dig, kan vores kundeservice kontaktes via nedenstående kontaktoplysninger.

Ved afmelding af markedsføring fra Hammer Køreskole slettes alle tilsagn du har afgivet til os. Disse kan ikke genskabes, og ønsker du på noget tidspunkt indsigt i, hvad vi tidligere har sendt dig, tidligere tilbud eller lignende, gør vi opmærksom på, at disse ikke kan genskabes.

Hvor længe opbevares dine personoplysninger?
Ved et aktivt kundeforhold, opbevares dine data så længe som nødvendigt, for at vi kan servicere dig. Afbrydes kundeforholdet, opbevares dine data op mod to år, alt efter karakteren af dataene.

Du kan til hver en tid bede om indsigt eller sletning af dine data. Af anden lovgivning (hhv. bogførings- og hvidvaskningsloven) bevares alle transaktionelle data, inkl. kontakt- og firmaoplysninger i fem år.

Datalækage
Vi tager sikkerhedsbrud og datalækage meget alvorligt. Ved mistanke om datalækage fra Hammer Køreskole interne servere eller hos eksterne partnere iværksættes en række initiativer, der skal sikre vores kunder og brugere bedst muligt.

Dette indebærer blandt andet afdækning af den potentielle skades omfang, meddelelse til potentielt ramte kunder og brugere, meddelelse til Datatilsynet samt handlinger, der skal forsøge at inddæmme omfanget af skaderne.

Har vi mistanke om datalækage fra Hammer Køreskole eller dennes eksterne partnere, vil alle  implicerede, herunder også brugeren, blive informeret herom indenfor 72 timer. Har du mistanke om, at dine data er lækket fra Hammer Køreskole, bedes du til hver en tid tage kontakt til os.

Adgang til oplysninger
Du kan altid ændre i dine kontooplysninger og interesseområder og herunder angive, om du ønsker, at vi skal kontakte dig i forbindelse med tilbud på varer eller serviceydelser eller framelde dig nyhedsbreve.

Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, bedes du kontakte os.

Såfremt du ønsker alle data slettet, bedes du kontakte os.

Bemærk! Når først alle data er slettede, kan disse ikke genskabes. Data der kræves opbevaret ift. lovgivning kan ikke slettes på anmodning.

Revision
Vi reviderer løbende vores processer for databehandling. Denne politik opdateres en gang årligt.

Kontakt, ændring og opdatering af persondatapolitikken
Hammer Køreskole forpligter sig til løbende at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred. 

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores datapolitik, eller til hvordan vi bruger dine personoplysninger, bedes du kontakte vores kundeservice.

Ønsker du på noget tidspunkt at afmelde vores nyhedsbreve, kan du følge instruktionerne I bunden af hver email. Har du imidlertid problemer med at afmelde dig, kan vores kundeservice kontaktes via nedenstående kontaktoplysninger.

Ved afmelding af markedsføring fra Hammer Køreskole slettes alle tilsagn du har afgivet til os. Disse kan ikke genskabes, og ønsker du på noget tidspunkt indsigt i, hvad vi tidligere har sendt dig, tidligere tilbud eller lignende, gør vi opmærksom på, at disse ikke kan genskabes.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os!

Hammer Køreskole
Smedevej 1A,
9500 Hobro
Tlf.: 25 118 118
kontakt@hammerkoreskole.dk
www.hammerkoreskole.dk
CVR: 34947325