Hvad siger eleverne?

 • "En helt fantastisk køreskole og kørelære :-) det er bare hammer fedt hos hammer ;-) "
 • "Fantastisk flink og rar lærer, som forstår at forklare tingene på en pæn måde, jeg bestod det hele i første forsøg på grund af ham"
 • "Hammer køreskole er en super god køreskole for dig der godt kan lide at have med en sjov, ung og imødekommen kørelære at gøre. Samtidig er det en meget professionel køreskole med masser af kvaliteter og hjælp"
 • "Generhverved mit kørekort ved denne køreskole efter at være flyttet fra en anden hvor jeg dumpede og er rigtig glad for det valg. God undervisning og hjælp. Styr på alle papirer og aftaler. bestod første gang så kan anbefales til alle. Godt sted og venlig kørelære"
 • "Det er rigtig godt at tage kørekort ved Hammer Køreskole! Du får en kørelærer der er god til hans job og meget engageret. Han er hyggelig at køre med samtidig med at man lærer noget. kan klart anbefales!"
 • "Rigtig hyggelig skole, med en bamsefar som kørelærer. rigtig flink og medvirkende til at sørge for teori ikke bliver alt for trættende samtidig med der er sørget for lækre snacks undervejs. Derudover jokende under kørsel, og dygtig"
 • "Super køreskole og super kørelærer. Rigtig hyggeligt, og lækkert med snacks under teori ;-) Positiv tilgang til eleven og endda tid til jokes under kørsel, selv på trods af man ikke har den bedste dag. "
 • "Fed køre skole med hyggelige teoritimer og en god kørelære vi har ikke haft nogen problemer alt er gået som det skal og jeg er meget tilfræds kan anbefales til alle andre :) "
 • "Tobias/Hammer køreskole kan med garanti anbefales! Rart sted at være, samt en klog, ung og målrettet kørelære! "
 • "Jeg kan varmt anbefale Hammers køreskole. Da Tobias er en kørelære der tager den tid der skal for at hans elever består.og så er han en flink fyr man har meget sjov med :)"
 • "Super god moderne Køreskole lækker skole bil og fede teori lokaler med den sejeste Kørelære på kloden!! Kan varmt anbefales her fra..! :-D"
 • "Hammer køreskole har helt sikkert været det rigtige valg. Teoriundervisningen var hurtigt overstået, og køretimerne var altid hyggelige og lærerige. Vælg Hammer køreskole hvis du gerne vil undervises af den bedste kørelærer i Hobro."
 • "Super flink kørelærer! Tager hensyn og giver dig støtte hele vejen. Jeg er helt tilfreds!"
 • "Først vil jeg lige sige tak til Tobias for at være så fucking cool og chill. Den første dag vi var der, sagde han at man skulle først tage teoriprøven og køreprøven når man var klar til det og det gjorde mog tryg. Han er en super konge kørerlærer. Tusind tak Tobias for nogle gode teoritimer og køretimer :)"
 • "Super god køreskole med en smadder tålmodig, sjov og rar kørelærer. Kan helt klart anbefales! :)"
 • "Tak til hammer biler for en super fed og sjov oplevelse med kørekortet."
 • "Først vil jeg gerne sige tak. Min oplevelse ved Hammer Køreskole har virkelig været god, man kan mærke at ens kørelærer ønsker at man består lige så meget som man selv ønsker det. Så alt i alt bare en super oplevelse af at tage kørekort! :)"
 • "super køreskole :) og god kørerlærer og meget omhyggelig...god behandling og kan varmt anbefale Hammer Køreskole til alle :) :)"
 • "En super god og tålmodig kørelærer hvilket bare er guld værd :) Dejlig stemning under køretimerne som gør det afslappet. Man får lov til at lære det i sit eget tempo :) kørekort uden skrammer - du skal helt klart ringe til hammer!"
 • "Det er hammer hammer fedt så tag dit kørekort om lidt ved Tobias Hammer ! jeg havde det sjoveste , lærerige forløb hos Hammer køreskole han giver sig tid og gør virkelig sit bedste for at få DIG til at blive en ansvarsfuld billist i trafikken! :) :)"
 • "God oplevelse, god undervisning er helt tilfreds! :-) "
 • "Har kun haft gode oplevelser med Hammer køreskole! Overskuelige og hyggelige teoritimer og ikke mindst spændende og sjove køretimer. Kan VARMT anbefales!"
 • "Fantastisk god kørelære, kan helt klart Anbefales. "
 • "Helt klart det bedste sted at tage sit kørekort! Man lærer i sit helt eget tempo. Kan varmt anbefales Hammers køreskole til alle andre. "
 • "Perfekt sted til at tage kørekort. Sjovt og lærerigt forløb med en cool kørerlærer, der gør dig klar til både teori- og køreprøve"
 • "Hammer Køreskole har været en fantastisk oplevelse! Hele forløbet forgår i ens eget tempo. En sjov, glad og hyggelig kørelære er der også - tror ikke man kan finde en mand der er mere tålmodighed end Tobias! Teoriaftenerne er hyggelige, sjove og seriøse! Altid slik og sodavand og nogen gange kage, så man ikke bare sidder og går sukkerkold! Men tak Tobias for et sjovt hyggeligt og seriøse forløb, det har jeg været glad for!"
 • "Fantastisk sted at tage sit kørekort, hvis man ønsker en engageret og dygtig kørelærer. Køreskolen kan klart anbefales."
 • "Helt vildt godt forløb fra start til slut, man føler sig i trykke hænder konstant, og der er absolut ingen kørertimer/teoritimer der byder på kedsomhed! Kan varmt anbefales! :) :)"
 • "Fedt sted at tage sit kørekort. Cool lærer! :)"
 • "Ville anbefale det til alle jeg kender! Super god teori, masser af støtte! og man føler sig i trykke hænder når man kører! :) han vil en det bedste og er der til at hjælpe!"
 • "Super dejligt forløb, med højt humør og hvor man på alle tænkelige måder følte sig tryg og i gode hænder :) :) Kan varmt anbefales! :)"
 • "Hobros klart bedste køreskole! Tobias Hammer er mega nice, og nede på jorden. Kan kun anbefale Hammer køreskole! :)"
 • "Helt sikkert det bedste sted at lære at køre bil! Skøn og tålmodig Kørelærer, som også kan tåle noget pis! :) Behagelig og afslappet atmosfære at tage kørekort i! :) Der bliver gjort en kanon indsats for at få hans elever igennem første gang og med en god oplevelse! Det kan klart anbefales til andre, der vil have sit kørekort i første forsøg! :)"

Om Hammer Køreskole


          Navn: Tobias Hammer                                      Navn: Kim Ploug Grüning
          Titel: Ejer                                                               Titel: Ansat
          Alder: 33 år.                                                          Alder: 47 år.
          Kørelærer: Siden 2012                                      Kørelærer: Siden 2017
          Skolevogn: Bmw 320d sport                           Skolevogn: VW Golf VII


Hammer Køreskole er beliggende i nye, lækre teorilokaler i Hobro centrum, med kort afstand til læge, busterminal og gågade. Vore lyse og lækre lokaler er indrettet med henblik på, at sætte eleven i fokus. Vi ønsker at skabe nogle gode, hyggelige og trygge rammer om vores teoriundervisning, så hos os har alle elever borde og gode stole. Lokalet er pyntet med hyggebelysning, planter mv. så eleven an føle sig helt tryg i de gode rammer.

Hos os er man ikke blot et tilfældigt nummer i rækken. Vi ønsker ikke at drive en virksomhed, hvor det fungerer som samlebåndsarbejde - derfor bestræber vi os på at efterleve følgende i vores uddannelse; "Det skal være sjovt og hyggeligt at tage kørekort, men det
er ikke for sjov vi gør det".

Med dette ordsprog refererer vi til, at vi har skabt trygge og hyggelige rammer, hvor man samtidig lærer om trafikkens farer og sværheder. Alle elever lærer at køre defensivt, miljøbevidst og agtpågivende.

Vores uddannelse består af en helt unik uddannelsesform i et yderst ungt og fleksibelt miljø, hvor der er højt til loftet og hvor det er vore forskelligheder rent menneskeligt og fagligt, der giver regnbuen sine farver.

Det alsidige udvalg af indlæringsformer følger de bedste principper og pædagogiske metoder, da vi mener disse er en helt afgørende faktor for, at du får et problemfrit, unikt og spændende uddannelsesforløb under dit kørekortforløb i Hobro. 

Prisen for en vare er oftest den væsentligste faktor for vores valg. Dette gælder også når varen er kørekortet.

Det kan være en vanskelig process, at bevæge sig rundt i de forskellige køreskolers "prisjungle". Hos os afhænger kvaliteten af undervisningen ikke af prisen for kørekortet.

Vi følger uden undtagelse samtlige fastsatte krav, love og regler fra myndighederne. Vi er mod prisaftaler og karteldannelse og dette betyder i praksis, at vi selv ønsker at fastsætte hvad vi mener et kørekort bør koste.

 

 

Sådan ønsker vi at drive en seriøs virksomhed, uden skjulte omkostninger:

Hos Hammer Køreskole ønsker vi, at have et gennemskueligt og transperant produkt, hvor vi fra start sikrer dig det bedst tænkelige overslag over, hvad dit kørekort kommer til at koste. Når du bestiller plads på et af vore kørekorthold bestiller du lovpakken. Lovpakken er det minimumskrav til undervisning, som er fastsat af myndighederne. Da indlæring er individuel, kan man ikke forvente, at man kan nøjes med lovens minimumskrav. Dette er ikke et udtryk for, at den pågældende elev ikke er god til at køre bil, men et udtryk for, at der på grund af de forholdsvis mange ulykker der sker med unge bilister, er sat fornuftige, men høje krav til den enkelte elevs kundskaber.

Dette sikrer, at eleven først kommer op til køreprøven, når eleven vitterligt kan bevare roen og håndtere det store ansvar det er at køre bil - selv i kritiske trafiksituationer. Sammenfattet med vore gode priser, får du et godt og solidt kvalitetsprodukt, der sikrer dig dit kørekort hurtigt, let, sikkert og smertefrit. Der er ikke skåret i kvaliteten af undervisningen og dette bevirker, at vi kan pryde os med at have områdets højeste beståelsesprocent.

Vi bestræber os altid på, at have gode og konkurencedygtige priser, men vi højner til enhver tid sikkerhed, ansvarlighed og kvalitet i et lærerigt uddannelse højest. Det er Danmarks nye bilister vi uddanner og det ansvar tager vi alvorligt! Vi byder dig velkommen hos Hammer Køreskole!

Med Venlig Hilsen
Tobias Hammer
Kørelærer